Service op maat voor elke klant!

Snelle, betrouwbare bezorgservice

Beveiligd pakket

Beveiligde betaling

Productkwaliteit

Klanttevredenheid

Een team tot uw dienst

Snelle, gecertificeerde en veilige levering

Snel

Profiteer van onze snelle en veilige leveringsgarantie voor alle producten die naar België, Frankrijk en Luxemburg worden verzonden. We zorgen ervoor dat je bestelling binnen 6 tot 7 werkdagen bij je aankomt.

Beveilig

Voor optimale bescherming wordt elk product zorgvuldig verpakt met noppenfolie en schuimrubberen hoekbeschermers. Daarna worden ze in dubbelwandige kartonnen dozen geplaatst om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

Via GLS

We hebben GLS gekozen als onze verzendpartner om een snelle en veilige levering van al onze pakketten te garanderen. Je kunt ook op elk moment de status van je bestelling volgen met onze online trackingtools.

Of klik & verzamel

Als je je bestelling liever direct afhaalt bij onze werkplaats in Thimister, dan is dat mogelijk en ontvang je je afdruk nog sneller! We streven ernaar om je bestelling binnen 48 werkuren af te ronden.

Beveiligde betaling

Beveiligd via stripe

Bij Lipics hechten we veel belang aan de veiligheid van uw online transacties. Daarom werken we samen met Stripe, een vertrouwde betalingsprovider die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Wanneer je een aankoop doet op onze website, word je doorgestuurd naar de beveiligde site van Stripe om je betalingsgegevens in te voeren. Je betalingsgegevens worden op geen enkel moment opgeslagen op onze website.

Een breed scala aan betaalmethoden

We bieden je een breed scala aan snelle en handige betaalmethoden, zoals Bancontact, Visa, MasterCard, Apple Pay en vele andere.

Uitzonderlijke kwaliteit voor optimale klanttevredenheid

De klant, onze prioriteit

Bij Lipics is klanttevredenheid onze topprioriteit. We streven ernaar onze klanten uitzonderlijke service, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen te bieden om aan hun behoeften te voldoen.

Hoogwaardige materialen

Bij Lipics werken we met de beste merken printmedia, montagesystemen en printers om ervoor te zorgen dat elke grootformaat fotoprint die we produceren echt opmerkelijk is.

Duurzaamheid van het product

Bij Lipics garanderen we de duurzaamheid van onze producten omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om je dierbare herinneringen te bewaren. Daarom gebruiken we materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, licht en krassen, voor een maximale levensduur.

UltraHD fotoprint

Wij bieden ultra HD-fotoafdrukken, een nieuwe generatie die superieure beeldkwaliteit en uitzonderlijke scherpte biedt. Dankzij onze geavanceerde technologie wordt elk detail van je foto nauwkeurig gereproduceerd voor een beter eindresultaat.

Een team tot uw dienst

Hulp nodig bij het kiezen van de ideale ondersteuning voor je afbeelding? Enig advies over de optimale afmetingen? Of heb je andere vragen?

Zoek niet verder, ons team staat voor je klaar! Neem nu contact met ons op en profiteer van onze persoonlijke begeleiding.

X