Klassieke metalen bevestigingen

Geschikt voor printen op aluminium-dibond, forex, hout, geborsteld aluminium-dibond en plexiglas

Klassieke zelfklevende bevestiging. De bevestigingsset bevat 1 metalen haak en een afstandhouder om de afstand tussen de muur en je fotoafdruk te bewaren. De vatting is al op de achterkant van je afdruk gelijmd. Deze beugel vormt het ideale compromis tussen betrouwbare bevestiging, installatiegemak en betaalbaarheid.

Klassieke metalen bevestigingen

Afstandhouders

Geschikt voor afdrukken op Alu-Dibond, geborsteld Alu-Dibond en plexiglas

Het aluminium frame wordt direct op de achterkant van je afdruk bevestigd, waardoor er een ruimte van 3,5 cm tussen je afdruk en de muur ontstaat. Dit geeft je werk een gevoel van gewichtloosheid omdat de bevestigingen niet zichtbaar zijn. Het is een ophangsysteem dat speciaal is ontworpen voor tentoonstellingen en kunstgalerieën en biedt een uitstekende structuur en uitzonderlijke stabiliteit voor je fotoprint. Het aluminium frame kan een belasting van meer dan 20 kg dragen.

Afstandhouders

Afstandhouders

Geschikt voor prints op plexiglas

Clips die je in de muur boort en vervolgens vastschroeft aan de vier hoeken van je print. Eenvoudig te installeren. Deze kit bestaat uit vier afstandhouders, vier schroeven, vier pluggen en een inbussleutel. Deze bevestigingen zijn zowel een ontwerpoplossing als een diefstalbeveiliging. De roestvrijstalen afstandhouders bieden een uitstekende stabiliteit voor je fotoafdruk.

Afstandhouders