Foto's afdrukken op plexiglas

 29,95 319,95

  • Glanzende afwerking
  • Hoogwaardige afdrukken op 5mm dik plexiglas
  • Designstand die de kleuren in je foto naar voren brengt

ULTRA HD FOTOAFDRUKKEN

Lipics, onberispelijke expertise voor galeriekwaliteit

FORMATEN

Ruime keuze aan afmetingen: van 30x20 cm tot 150x100 cm

SNELLE LEVERING

Levering binnen 5 tot 7 werkdagen, beveiligde verzending via GLS

Plexiglas afdruk

Een vleugje elegantie om je herinneringen te vereeuwigen

Foto’s afdrukken op plexiglas is de perfecte manier om je interieur af te maken. Fotoprints van plexiglas brengen een vleugje moderniteit in je huis. Dankzij de UV-bedrukking kan dit ultra-design display zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Creëer levendige herinneringen met

een hoogwaardige fotoprint op plexiglas

  • Briljante schittering: Fotoprinten op plexiglas biedt een uitzonderlijke helderheid en duidelijkheid, waardoor elk detail van je afbeelding wordt benadrukt. De kleuren komen levendig en helder naar voren en creëren een opvallende visuele impact.
  • Diepte en dimensie: Dankzij het effect van plexiglas komen je foto’s tot leven en krijgen ze extra diepte en dimensie. Dit creëert een gevoel van perspectief en onderdompeling, waardoor je beelden er driedimensionaal uitzien.
  • Bestendigheid en duurzaamheid: Het plexiglas dat wordt gebruikt voor fotoafdrukken is bestand tegen krassen, stoten en UV-schade. Dit garandeert de duurzaamheid van je afdruk, zodat deze ook na verloop van tijd briljant blijft.

Plexiglas

Een glanzende afwerking en intense diepte

Met afdrukken op plexiglas komt je fotografie het beste tot zijn recht, dankzij de glanzende afwerking en de illusie van diepte die wordt gecreëerd door de transparante basis. Voor een afdruk van hoge kwaliteit printen we rechtstreeks op de achterkant van een 5 mm plexiglas ondergrond.

Verschillende formaten en prijzen

voor uw plexiglas afdrukken

Alle media