Fotoposter afdrukken

 10,00 58,00

  • Fotopapier van hoge kwaliteit 210 g
  • Afdrukken op semi-glanzend fotopapier
  • Zwart houten frame beschikbaar

ULTRA HD FOTOAFDRUKKEN

Lipics, onberispelijke expertise voor galeriekwaliteit

FORMATEN

Ruime keuze aan afmetingen: van 30x20 cm tot 150x100 cm

SNELLE LEVERING

Levering binnen 5 tot 7 werkdagen, beveiligde verzending via GLS

Poster afdrukken

titel te definiëren

Fotoafdrukken op fotopapier hebben een semi-glanzende afwerking. Dit versterkt de kleuren in de foto. Het afdrukken op papier gebeurt met een printer die gespecialiseerd is in fotografisch afdrukken. De 6-kleuren inkjetprinter zorgt voor een eindresultaat van hoge kwaliteit. Met papieren afdrukken kun je je foto’s of illustraties direct aan de muur hangen als een poster, maar ze kunnen ook worden ingelijst om de afdruk te verfraaien. Met formaten van 20 x 15 cm tot 150 x 100 cm kun je je muur op oneindig veel manieren vullen met je mooiste afbeeldingen.

te definiëren

een hoogwaardige fotoafdruk op de post!

  • Ideaal voor kleine budgetten: Posters zijn een uitstekende optie voor mensen met een beperkt budget die toch willen genieten van fotoafdrukken van hoge kwaliteit.
  • Mogelijkheid tot inlijsten: Door je poster op de juiste manier in te lijsten, kun je hem beschermen en tegelijkertijd elegant tentoonstellen. Een goed frame kan de inhoud van je poster versterken en hem een professionele uitstraling geven.
  • Gemakkelijk te veranderen:   Posters geven je de kans om de look van je ruimte regelmatig te veranderen, zonder langetermijnverplichtingen. Als je een afbeelding beu bent, kun je die gemakkelijk vervangen.

Verschillende formaten en prijzen

voor je posterafdrukken

Alle media