Fotoprinten op geborsteld alu-dibond

 31,95 379,95

  • De lichte delen van je foto nemen de metaalkleur van de drager aan
  • Hoogwaardige fotoprint op 3 mm dik geborsteld aluminium-dibond
  • Mat, reflectievrij printen

ULTRA HD FOTOAFDRUKKEN

Lipics, onberispelijke expertise voor galeriekwaliteit

FORMATEN

Ruime keuze aan afmetingen: van 30x20 cm tot 150x100 cm

SNELLE LEVERING

Levering binnen 5 tot 7 werkdagen, beveiligde verzending via GLS

Afdrukken op geborsteld alu-dibond

De glans van originaliteit: prachtige foto's versterkt door het metallic effect

Geborsteld Alu-Dibond is een Dibond-basis die de metallic, geborstelde kant van de fotoprint naar voren brengt. De metallic glans van geborsteld Alu-Dibond is vooral zichtbaar in de lichter gekleurde delen van je foto. De metallic look geeft een edel effect, uitzonderlijke kwaliteit en originaliteit aan je foto’s. Ideaal voor gedetailleerde zwart-witfoto’s of gekleurde foto’s met een hoog contrast.

Hang je mooiste foto's aan de muur met

fotoprint op geborsteld aluminium-dibond van hoge kwaliteit

  • Levendig metallic effect: De fotoprint op geborsteld aluminiumdibond creëert een opvallend zilvereffect, dat donkere gebieden subtiel accentueert en lichte gebieden verzacht, wat zorgt voor een verrassend elegante afwerking.
  • Een vleugje uniek design: het afdrukken van foto’s op geborsteld Alu-Dibond voegt een fascinerende originaliteit toe aan je huis met zijn in het oog springende allure. Aan de muur gemonteerd, versterkt geborsteld aluminium de esthetiek van je ruimte op een uitzonderlijke manier.
  • Superieure kwaliteit: De geborstelde aluminium-dibond is met precisie geprint op een hoogwaardige Canon-printer. Het proces maakt gebruik van inkten en een UV-laser om de donkere tinten van je foto te sublimeren, waardoor een uitzonderlijke metallic afwerking op het oppervlak van het substraat ontstaat.

Verschillende formaten en prijzen

voor uw afdrukken op geborsteld aluminium-dibond

Alle media