Lipics, een Belgisch bedrijf opgericht door twee jeugdvrienden!

Het Lipics-verhaal


Bezoek

begin van het avontuur

In november 2018 ontstond uit een vonk van inspiratie het Lipics-verhaal. Als jeugdvrienden en marketingstudenten in Luik deelden we een stoutmoedige droom: een eigen bedrijf oprichten.

Van droom tot werkelijkheid: de ontstaansgeschiedenis van Lipics

Uitgerust met een printer die grootformaat foto’s op verschillende media tot leven kan brengen, kwamen we op het idee om onze vrienden gepersonaliseerde fotoafdrukken aan te bieden voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, eindejaarsfeesten of bruiloften. Hun enthousiasme en tevredenheid over de originaliteit en kwaliteit van onze fotoafdrukken was onze belangrijkste motivatie. Na verloop van tijd sloten anderen zich bij ons aan en vroegen of deze prints ook voor hen beschikbaar waren, als cadeau of om hun interieur te verfraaien. En zo begon het verhaal van Lipics, geleid door een centrale missie: “Breng geluk in je huis”.

Oprichting van Lipics SRL

Na vele maanden hard werken zag ons bedrijf in oktober 2020 het levenslicht. Sindsdien is ons dienstenaanbod uitgebreid om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten op het gebied van fotoafdrukken. We bedienen particuliere klanten die gepersonaliseerde cadeaus willen maken voor hun dierbaren, maar ook woonwinkels via lokale partnerschappen die uitzonderlijk ontworpen prints op plexiglas en dibond aanbieden als aanvulling op hun aanbod in de winkel. We werken ook met bedrijven die een vleugje artistiek escapisme in hun kantoren willen brengen en met kunstliefhebbers die gepassioneerd zijn door onze artistieke foto’s.”

Onze sterke punten

Lipics is een bedrijf dat zich inzet voor uw tevredenheid, zoals 98% van onze klanten zegt! Met een innovatief proces dat een breed scala aan producten biedt, doen we ons uiterste best om je te voorzien van eenvoudige, hoogwaardige ontwerphulpmiddelen op maat. Bovendien worden onze panelen gedrukt in België!

100% Belgisch bedrijf

Gedrukt met hart, respect en passie in het hart van de provincie Luik.

Ultra HD-fotoafdrukken

Voor fotoafdrukken van topkwaliteit. Kwaliteit is een essentieel criterium bij Lipics.

Klantenservice

We nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren om het beste afdrukresultaat voor je foto te krijgen.

De pers heeft het over Lipics

Een greep uit ons werk

Ze hebben ons hun vertrouwen geschonken