Afdrukken van foto's op alu-dibond

 25,95 264,95

  • Matte, reflectievrije afwerking
  • Hoogwaardige afdrukken op 3 mm dik dibond aluminium
  • Ultrasterk en lichtgewicht

ULTRA HD FOTOAFDRUKKEN

Lipics, onberispelijke expertise voor galeriekwaliteit

FORMATEN

Ruime keuze aan afmetingen: van 30x20 cm tot 150x100 cm

SNELLE LEVERING

Levering binnen 5 tot 7 werkdagen, beveiligde verzending via GLS

Afdrukken op alu-dibond

Onze bestseller voor het afdrukken van je mooiste foto's!

Afdrukken op aluminium-dibond betekent dat je je foto kunt plaatsen waar je maar wilt in je huis zonder gestoord te worden door lichtreflectie. Fotoprinten op aluminiumdibond levert uitzonderlijke resultaten van hoge kwaliteit. Aluminium-dibond geeft een mat effect aan je foto. Het substraat dat wordt gebruikt voor het bedrukken van alu-dibond is UV- en waterbestendig. Fotoafdrukken op aluminiumdibond kunnen dus zowel binnen als buiten worden geplaatst, met de garantie dat de originele kleuren van de afdruk jarenlang behouden blijven.

Voeg elegantie toe aan je herinneringen met

hoogwaardige fotoafdrukken op alu-dibond

  • Geen hinderlijke reflecties: Printen op alu-dibond biedt vrijheid van plaatsing in je interieur en elimineert hinderlijke lichtreflecties voor een optimale visuele ervaring.
  • Hoogwaardige matte afdrukken: geniet van uitzonderlijke resultaten met fotoafdrukken op aluminium-dibond. De achterkant geeft je foto’s een hoogwaardig mat effect en voegt een vleugje elegantie toe.
  • Optimale duurzaamheid: UV- en waterbestendig, alu-dibond prints behouden hun oorspronkelijke kleuren, zelfs buiten. Een ideale oplossing voor het decoreren van zowel binnen- als buitenruimtes, die jarenlang een blijvende indruk achterlaat.

Verschillende formaten en prijzen

voor uw afdrukken op alu-dibond

Alle media